AV-tekniker

Logic IT är leverantör av digitala möteslösningar till mötesrum, hemarbets- och kontorsarbetsplatsen. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora organisationer över hela Sverige. Vi förstärker nu vår teknikorganisation med AV-tekniker och söker dig som vill ha ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag.

Som AV-tekniker utför du installation av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från arbetsplatser, mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Lenovo, HP, Logitech, Genelec, Huddly med flera. Även fältserviceuppdrag på befintliga installationer förekommer.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service på hög nivå. Du är van vid att arbeta självständigt och i team och trivs ute på fältet. Till din hjälp så har du ett professionellt team som sköter inköp, leverans och projektledning.

Kvalifikationer:

  • 2 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande
  • Vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
  • Stort tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Programmering (Crestron)

Som medarbetare på Logic IT så uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Anställningsform:                    Heltid tillsvidare.
Placeringsort:                           Stockholm/Uppsala.
Tillträde:                                    Omgående.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till:

Andreas Lönnmo
Chef Teknikgruppen
E-post: andreas.lonnmo@logicit.se


Om Locic IT

Vision

Vi ska vara den ledande specialisten och helhetsleverantören inom digitala mötesmiljöer till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion. 

Affärsidé

Genom hög kompetens och lyhördhet för våra kunder, levererar vi märkesobundna IT-lösningar till kundens digitala mötesmiljö. Med högt fokus på hållbarhet, kvalitet, ekonomi och effektivitet, ska vi alltid sätta kunden i fokus. 

Logic ITs erbjudande

Vårt fokus är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina arbetsplatser med hänsyn till personalens trivsel och produktivitet samt till naturens begränsade resurser. Främst inom området digitala möten där det fortfarande finns oerhörda vinster i form av ett bekvämare arbetssätt, minskat behov av resande och lättare att hålla ihop team som i allt större utsträckning finns över hela Sverige, Norden, Europa och kanske globalt. Vi skapar förutsättningar att genomföra digitala möten oavsett om det är från hemmet, på arbetsplatsen, i konferensrummet eller på resan.

Våra tjänster sträcker sig hela vägen från förstudie/behovsanalys till nyckelfärdig leverans. Vi arbetar med högsta kvalitet både vid val av tekniska lösningar och framförallt våra medarbetare som står för rådgivning, installation och support. Vi vill därför rekrytera de allra bästa inom vår bransch, ett team i världsklass som alla har lång erfarenhet av att arbeta med projekt med många variabler.


Jobba på Logic IT

På Logic IT lever vi som vi lär och vårt uttalade mål är att vi är företaget som alla vill arbeta på. Vi vill nå det målet med fokus på hållbarhet. Hållbarhet för medarbetaren, miljön och företaget. Vi erbjuder bland annat frihet under ansvar gällande din arbetstid, moderna verktyg, en uppmuntrande hållning till arbete från extern plats såsom hemarbetsplats, hungriga och motiverade medarbetare och en tillväxtresa som inspirerar. Vi söker alltid medarbetare som skriver in sig på våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Om du tror att din profil stämmer in på detta så är du alltid välkommen att söka någon av våra lediga tjänster eller inkomma med en spontanansökan innehållande CV och personligt brev till fredrik.purkner@logicit.se

Vi ser fram emot din ansökan!