Förstemontör / Teknisk projektledare

Logic IT är leverantör av digitala möteslösningar till mötesrum, hemarbets- och kontorsarbetesplatsen. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora organisationer över hela Sverige. Vi förstärker nu vår teknikorganisation med en senior tekniker som kan agera Förstemontör/teknisk projektledare och söker därför dig som vill ha ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag.

Som Förstemontör ansvarar du för den tekniska delen av våra PRO AV-installationer. I rollen så ingår bland annat presale, teknisk projektplanering och utsättning av AV-tekniker. Du kommer också själv att bidra praktiskt som Förstemontör inom AV-teknik i pågående projekt. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom: Samsung, Crestron, Lenovo, HP, Logitech, Genelec, Huddly med flera.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service. Du är van vid att arbeta i team och trivs ute på fältet. Till din hjälp så har du ett professionellt team som sköter inköp, leverans och övergripande projektledning.

Kvalifikationer:

  • >5 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande
  • Tidigare erfarenheter av att leda andra
  • Vana av att hantera och producera tekniska beskrivningar och ritningar i Visio eller liknande programvara.
  • Stort tekniskt intresse.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att leda projekt.
  • Programmering (Crestron/Extron).
  • Erfarenhet att skapa ritningar i CAD.

Som medarbetare på Logic IT så uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Anställningsform:                    Heltid tillsvidare.
Placeringsort:                           Stockholm/Uppsala.
Tillträde:                                    Omgående.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till:

Andreas Lönnmo
Chef Teknikgruppen
E-post: andreas.lonnmo@logicit.se


Om Locic IT

Vision

Vi ska vara den ledande specialisten och helhetsleverantören inom digitala mötesmiljöer till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion.

Affärsidé

Genom hög kompetens och lyhördhet för våra kunder, levererar vi märkesobundna IT-lösningar till kundens digitala mötesmiljö. Med högt fokus på hållbarhet, kvalitet, ekonomi och effektivitet, ska vi alltid sätta kunden i fokus.

Logic ITs erbjudande

Vårt fokus är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina arbetsplatser med hänsyn till personalens trivsel och produktivitet samt till naturens begränsade resurser. Främst inom området digitala möten där det fortfarande finns oerhörda vinster i form av ett bekvämare arbetssätt, minskat behov av resande och lättare att hålla ihop team som i allt större utsträckning finns över hela Sverige, Norden, Europa och kanske globalt. Vi skapar förutsättningar att genomföra digitala möten oavsett om det är från hemmet, på arbetsplatsen, i konferensrummet eller på resan.

Våra tjänster sträcker sig hela vägen från förstudie/behovsanalys till nyckelfärdig leverans. Vi arbetar med högsta kvalitet både vid val av tekniska lösningar och framförallt våra medarbetare som står för rådgivning, installation och support. Vi vill därför rekrytera de allra bästa inom vår bransch, ett team i världsklass som alla har lång erfarenhet av att arbeta med projekt med många variabler.