LEDIGA TJÄNSTER

Innesäljare

Vi söker dig som gillar att utmana sig själv och gillar att kliva ur komfortzonen för att växa som individ, för då växer även vi som företag!

Det viktigaste med rollen som innesäljare hos oss på Logic är inte vad du har för tidigare erfarenheter. Det är så klart en fördel för dig om du har arbetat i vår bransch och har produktkunskap, men det vi vill ha är rätt person och personlighet. Vi är ett litet team, och har du viljan att lära dig, är redo att hjälpa till oavsett arbetsuppgift och älskar att jobba med människor så kan du vara den vi söker. Då vi är ett växande företag kommer arbetsuppgifterna variera över tid, men huvuduppgifterna är att stödja våra kunder med bland annat produktfrågor, beställningar, inköp och leveransfrågor. Du kommer jobba nära våra säljare och ha den huvudsakliga kontakten med flertalet av era gemensamma kunder. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår ekonomiavdelning gällande både kund- och leverantörsfakturor. Till din hjälp har du ett professionellt team för att hjälpa dig att utvecklas.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden:

 • Orderadministration.
 • Inköp.
 • Kundadministration.
 • Utveckla befintliga kunder och bredda dem inom Logic ITs erbjudande.
 • Verka för att vara dina kunders bästa leverantör!
 • Delta på utbildningar från våra strategiska leverantörer samt interna utbildningar.
 • Följa upp och rapportera dina insatser mot uppsatta mål.
 • Vara ambassadör för Logic ITs varumärke och värderingar.

Till din hjälp finns:

Inköpschef och övriga medarbetare som ser till att nödvändiga verktyg finns så att du ska kunna utvecklas i en positiv riktning i linje med Logic ITs kärnvärden, vision och affärsidé. 

Kompetens/kvalifikationer:

 • Du behöver vara ordningsam och ha struktur då det är varierande arbetsuppgifter från dag till dag och stundtals i ett högt tempo.
 • Du behöver ha förmåga att bygga varaktiga relationer och skapa långsiktiga affärer genom att bland annat vara en god kommunikatör med hög social kompetens.
 • Du behöver ha ett högt eget tempo och drivkraft för att kunna bemästra både kortare och längre säljprocesser från start till mål.
 • Du behöver vara duktig på att förstå kundens behov och ha förmågan att, med hjälp av övriga kollegor, erbjuda attraktiva lösningar.

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.  Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler.     


Anställningsform:  Heltid, tillsvidare  
Placeringsort:  Stockholm  
Tillträde:  Omgående  


Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se     
Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Inköpschef Jesper Jonsson på 073- 037 44 79 eller jesper.jonsson@logicit.se


Jobba på Logic IT

På Logic IT lever vi som vi lär och vårt uttalade mål är att vi är företaget som alla vill arbeta på. Vi vill nå det målet med fokus på hållbarhet. Hållbarhet för medarbetaren, miljön och företaget. Vi erbjuder bland annat frihet under ansvar gällande din arbetstid, moderna verktyg, en uppmuntrande hållning till arbete från extern plats såsom hemarbetsplats, hungriga och motiverade medarbetare och en tillväxtresa som inspirerar. Vi söker alltid medarbetare som skriver in sig på våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Om du tror att din profil stämmer in på detta så är du alltid välkommen att söka någon av våra lediga tjänster eller inkomma med en spontanansökan innehållande CV och personligt brev till fredrik.purkner@logicit.se

Vi ser fram emot din ansökan!