Kundcase - Tillquist 

Tillquist gjorde en insats och byggde om nya mötesrum i sitt huvudkontor. Ambitionen var att förbereda hela koncernen till en mer digital värld. Behov av att ha digitala möten och videosamtal dagligen med kollegor, kunder, partners var en av de stora faktumen bakom satsningen. 

Tillquist - Logan

Kundcase

Genom att utöka sitt kontor med bra arbetsplatser, innovativa möteslösningar och möjlighet till digitala och lokala möten så ökar effektivitet och engagemanget hos medarbetarna.
  • Nya moderna möteslösningar för lokala och digitala möten.
  • Olika utrustade kontorsmiljöer med digitala skärmar, audio och kamera system. 
  • Gladare medarbetare som bidrar med mer produktivitet.

" Jag behöver ha en citat från kunden!!!."

Tabitha Smith

Utmaning

Ambitionen var att hitta IT-lösningar som var väldigt enkla att hantera för medarbetare och företag. Samtidigt valde vi IT-produkter av hög kvalitet som är inte bara är hållbara men som också håller längre. !!!Oron för att medarbetaren inte skulle hänga med så många avancerade mötesteknik och nya produkter fanns i början.!!!!!! Men denna oro blev aldrig en utmaning eftersom medarbetaren lärde sig att hantera tekniken och använda produkterna ganska fort tack vare valet av användarvänliga produkter. 

Lösning

Lösningen ger Tillquist möjligheten att arbeta med helt andra förutsättning än tidigare. Det nya sättet att samarbeta blev verkligheten!!!!  installation och helhetslösning var avgörandet. Det är modernt och smidigt.  

Resultat

I sammanband med den nya inredningen och ny redesign av kontoret fick Tillquist alla IT-lösningar och installationer klara från början av projekten till slutleveransen. Mer trivsel på arbetsplatsen märktes från dag ett och att delta i möte och videosamtal har aldrig känt så enkelt, som Filip Bergman berättar. 

Behöver ni hjälp med era utmaningar?

Vi tror att vi kan öka effektivitet på din arbetsplats och utanför kontorsgränsen också. Om du vill förstå hur vi arbetar, eller se utefter vilken behov du har, kontakta gärna oss. Börja med att fylla i formuläret nedan:

Ta kontakt med Eric

Det perfekta produktvalet för medelstora och stora konferensrum

Nurueva ljudsystem

Klart ljud och ren estetik. Ge en perfekt ljudupplevelse oavsett storlek av mötesrum och typer av möten. Passa till din befintliga utrusning. 

Smartboard med touchskärm

Beskriv vad gör denna produkt, varför den är bra, vad ger den för kunden eller varför valde ni denna för lösningen!!!.

Toppmodern videokamera

Lätt att installera och använda. Fungera med de flesta videokonferensplattform.  Enastående bildupplösning och optisk precision med HD-video och 10x-zoom. 

Andra intressanta - denna ska kopieras av en annan sida

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.