Kundcase - Tillquist 

Tillquist, som är specialister inom mätteknik, byggde om befintliga och utökade antalet mötesrum på sitt huvudkontor. Ambitionen var att förbereda hela koncernen till en mer digital värld. Behovet av att ha dagliga digitala möten och videosamtal med kollegor, kunder och partners var viktiga faktorer för investeringen. 

Kundcase

Genom att utöka sitt kontor med bra arbetsplatser, innovativa möteslösningar samt möjlighet till både digitala och lokala möten så ökar effektiviteten och engagemanget hos medarbetarna.
  • Nya moderna möteslösningar för fysiska och digitala möten.
  • Olika utrustade kontorsmiljöer med digitala skärmar, ljud- och kamerasystem. 
  • Gladare medarbetare som bidrar med mer produktivitet.

"Tack vare modern teknik och professionell installation så har vi idag en utmärkt mötesmiljö som vi är stolta över". 

Per Clementz, head of product development

Utmaning

Tillqvist är ett bolag i tillväxt och har ambitionen att fortsätta växa. För att kunna göra det så behövde kontorsmiljön utvecklas både avseende mötesrum och arbetsplatser. Befintliga mötesrum var i regel utrustade för lokala möten med projektor och rullduk, samtidigt som behovet av tillgång till teknik för digitala möten ökade snabbt.

Lösning

Lösningen blev att låta Logic IT utrusta tre befintliga- och två nya mötesrum med modern digital mötesteknik. Dessa kompletterades dessutom med en allmän yta för att större grupper ska kunna delta i interna och externa möten. Mötesrummen utrustades individuellt för att kunna tillgodose olika mötesbehov. Från enklare BYOD-lösningar (webbkamera och skärm) till interaktiv skärm som ger en komplett digital upplevelse. Ljudlösningen med soundbar från Nureva ger, främst på den allmänna ytan, hög ljudkvalitet oavsett var i rummet personerna befinner sig eller hur de väljer att möblera.

Resultat

Idag har Tillqvist en modern, driftsäker och lättanvänd digital mötesteknik. I kombination med ny design av kontoret och olika aktivitetsytor så är det nu en plats som inbjuder till både fysiska- och digitala möten.

Behöver ni hjälp med era utmaningar?

Vi tror att vi kan öka effektivitet både på- och utanför ert kontor. Om du vill veta mer om hur vi arbetar eller behöver hjälp med en behovsanalys får du gärna kontakta oss. Börja med att fylla i formuläret nedan:

Ta kontakt med Eric

Det perfekta produktvalet för medelstora och stora konferensrum

Nureva ljudsystem

Klart ljud och ren estetik. Ger en perfekt ljudupplevelse oavsett storlek av mötesrum och mötestyp. Kompatibelt med din befintliga utrusning. 

Smartboard med touchskärm

Skapar interaktiv närvaro och är ett perfekt verktyg när du vill kombinera kreativitet och digitalisering. 

Toppmodern videokamera

Modern och lättanvänd webbkamera från Logitech för medelstora och stora konferensrum. 

Andra intressanta - denna ska kopieras av en annan sida

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. 

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. 

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui.