LEDIGA TJÄNSTER

Senior AV-tekniker/förstemontör till Logic IT

Vi söker dig som redan har en hög kompetens inom AV och som vill fortsätta utvecklas i ett snabbväxande och hungrigt företag. Då du har ett brinnande intresse för AV-teknik så kommer du att trivas som fisken i vattnet med den snabba teknikutvecklingen som sker inom området och du är givetvis en central spelare i vår leverans av omfattande och avancerade installationer hos våra största kunder.

Som Förstemontör ansvarar du för den tekniska delen av våra PRO AV-installationer. I rollen ingår bland annat presale, teknisk projektplanering och driftsättning. Du kommer också själv att bidra praktiskt som Förstemontör inom AV-teknik i pågående projekt. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom: Samsung, Crestron, Lenovo, HP, Logitech, Genelec, Huddly med flera.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service. Du är van vid att arbeta i team och trivs ute på fältet. Till din hjälp har du ett professionellt team som sköter inköp, leverans och övergripande projektledning.

Kvalifikationer:

  • >5 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande
  • Vana av att hantera, förstå och producera tekniska beskrivningar och ritningar i Visio eller liknande programvara.
  • Stort tekniskt intresse.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att leda tekniska projekt.
  • Programmering (Crestron/Extron).
  • Erfarenhet att förstå och skapa ritningar i CAD.

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Anställningsform: Heltid tillsvidare.
Placeringsort: Stockholm.
Tillträde: Omgående.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se.

Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta tf. teknikchef Jonas Sundqvist via 070-915 22 16 eller jonas.sundkvist@logicit.se.


Jobba på Logic IT

På Logic IT lever vi som vi lär och vårt uttalade mål är att vi är företaget som alla vill arbeta på. Vi vill nå det målet med fokus på hållbarhet. Hållbarhet för medarbetaren, miljön och företaget. Vi erbjuder bland annat frihet under ansvar gällande din arbetstid, moderna verktyg, en uppmuntrande hållning till arbete från extern plats såsom hemarbetsplats, hungriga och motiverade medarbetare och en tillväxtresa som inspirerar. Vi söker alltid medarbetare som skriver in sig på våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Om du tror att din profil stämmer in på detta så är du alltid välkommen att söka någon av våra lediga tjänster eller inkomma med en spontanansökan innehållande CV och personligt brev till fredrik.purkner@logicit.se

Vi ser fram emot din ansökan!