LEDIGA TJÄNSTER

Teknikchef till Logic IT

Känns ditt nuvarande jobb lite mossigt, kaffet surt och kollegorna sömniga. Då är det kanske dags för dig att byta jobb! Vill du i stället ha kul på jobbet, arbeta i framkant med teknik och vara med på att bygga upp marknaders bästa bolag. Då är Logic IT rätt för dig. Logic IT växer och vi förstärker nu med en Teknikchef. Häng med på en fantastisk resa.   

Logic IT är leverantör av digitala möteslösningar till mötesrum, hemarbete- och kontorsarbetsplatsen. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora organisationer över hela Sverige.  

Vi söker dig som redan är, eller vill bli ledare.

Som Teknikchef leder du våra AV-tekniker som kontinuerligt utför installationer hos våra kunder.  Vi vill att du tar ansvar och ledarhatten över dagens tekniska lösningar och ständigt säkerställer att vi tekniskt är i framkant. Då vi växer snabbt kommer vi under de närmsta månaderna att kraftigt förstärka vår teknikgrupp med AV-tekniker, programmerare och andra roller.

De tekniska lösningarna anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från arbetsplatser, mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Lenovo, HP, Logitech, Genelec, Huddly, Shure, Yealink med flera.

För att lyckas i rollen ser vi att har du ett genuint intresse för att få människor att växa och utvecklas, har lätt för att samarbeta och ett brinnande intresse för teknik. Du är driven, fokuserad och självgående. Du har egen erfarenhet av att utföra installationer på fältet, du är prestigelös och tvekar inte på att hoppa in praktiskt när det behövs.

Till din hjälp  har du ett professionellt team som sköter inköp, leverans och projektledning.

Du rapporterar till VD och ingår i Logic IT´s ledningsgrupp

Kvalifikationer:

 • >5 års arbetslivserfarenhet inom AV-teknik
 • Stort tekniskt intresse
 • Vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
 • Vilja att vara ledare eller har ledarerfarenhet
 • B-körkort
 • Tekniskt kunnande inom till exempel Crestron, Lenovo, HP, Logitech, Genelec, Huddly, Shure, Yealink med flera.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

 • Personalansvar
 • Budgetansvar
 • Dokumenterad erfarenhet från implementationsprojekt
 • Brett nätverk med kontakter hos både distributörer och tillverkare

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.  

Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler.    

Anställningsform: Heltid tillsvidare.  
Placeringsort: Stockholm  
Tillträde: Omgående

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se  

Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta VD Sebastian Lindström via 073-157 47 03 eller sebastian.lindstrom@logicit.se.


Jobba på Logic IT

På Logic IT lever vi som vi lär och vårt uttalade mål är att vi är företaget som alla vill arbeta på. Vi vill nå det målet med fokus på hållbarhet. Hållbarhet för medarbetaren, miljön och företaget. Vi erbjuder bland annat frihet under ansvar gällande din arbetstid, moderna verktyg, en uppmuntrande hållning till arbete från extern plats såsom hemarbetsplats, hungriga och motiverade medarbetare och en tillväxtresa som inspirerar. Vi söker alltid medarbetare som skriver in sig på våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Om du tror att din profil stämmer in på detta så är du alltid välkommen att söka någon av våra lediga tjänster eller inkomma med en spontanansökan innehållande CV och personligt brev till fredrik.purkner@logicit.se

Vi ser fram emot din ansökan!