Systemarkitekt programmerare Logic IT

AV-tekniker
(öppen ansökan)

Stockholm

Heltid

Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom ljud och bild och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag?

Hur vi hanterar och lagrar person-uppgifter

Dteta är en öppen ansökan vilket betyder att vi inte har någon ledig tjänst inom denna avdelning just nu. Dock letar vi alltid efter nya stjärnor till teamet så skicka gärna in en ansökan så tar vi en dialog om vi känner att vi är rätt för varandra.

Om Logic IT

Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Som bolag växer vi kraftigt och behöver kontinuerligt förstärka vår teknikorganisation med fler tekniker inom AV som kan installera digital mötesteknik hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag med hög fart och som vill utvecklas inom din yrkesroll.

Om tjänsten

Som AV-tekniker hos oss kommer du utföra installationer av professionell AV-teknik hos våra kunder i allt ifrån mindre mötesrum till styrelserum och stora hörsalar. Den tekniska lösningen är anpassad efter kundens behov och kommer från ledande varumärken som till exempel Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera.

Om dig

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, trivs med att vara ute hos kund och tycker om att leverera service på hög nivå. Du kan service och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.

Den här rollen är väldigt viktig för oss då du kommer att vara ansiktet utåt för hur våra kunder upplever Logic IT. Därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • minst 2 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande

  • vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar

  • ett stort tekniskt intresse

  • B-körkort

  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande, men inget krav, om du har:

  • kännedom av Dante

  • kunskap av DSP arkitektur

  • kunskap om IPv4

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Sök jobbet!

Sök jobbet!

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till rekrytering@logicit.se Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Dahl, Teknikerchef på 070-770 67 07.