Cirio Advokatbyrå

Toppmodernt kontor i kulturhistorisk byggnad

Stockholm

Cirio

2023

Mötesrum, kontor, teknik

Cirio Advokatbyrå

I november 2017 bröt en omfattande brand ut i en över 100 år gammal fastighet i korsningen Biblioteksgatan/Jakobsbergsgatan i centrala Stockholm. I branden totalförstördes precis allt, förutom den kulturhistoriska stenfasaden som otroligt nog kunde bevaras och återställas.

Nu, nästan 6 år efter branden, har en helt ny fastighet byggts upp innanför den unika fasaden och Cirio Advokatbyrå har som ny hyresgäst flyttat in i nya toppmoderna kontorslokaler på totalt 5 våningar.

Effektivt och framtidssäkrat

Återuppbyggnaden har varit ett långt och komplicerat projekt, men som nu har resulterat i en ny fastighet med effektiva planlösningar och framtidssäkra system för till exempel uppvärmning och elförsörjning. Innanför den historiska fasaden ryms nu en helt ny moderniserad insida och ambitionen från hyresgästen Cirio var att skapa ett riktigt snyggt och coolt kontor, men som givetvis också skulle vara funktionellt. Det kanske viktigaste kravet var att det skulle ta max 1 min att starta ett möte och att all mötesteknik skulle fungera på ett sömlöst sätt.

Tre av de fem våningsplanen är kontorsyta för alla medarbetare på Cirio och ett är till för externa möten med klienter och partners. Ett våningsplan är en möjlig expansionsyta för Ciro, men som de initialt ska hyra ut till en andrahandshyresgäst.

Samarbete för en smidig installation

Vi på Logic IT fick förtroendet att hjälpa Cirio med att skapa rätt förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser i deras nya lokaler. Vi har levererat och installerat mötesteknik i 15 mötesrum, varav två LED-väggar samt bakgrundsljud i stora delar av kontoret och utrustning till 160 arbetsplatser.

Även för oss på Logic IT har detta varit ett långt projekt som pågått i drygt 8 månader. Genom att vara delaktiga under hela bygget har vi i flertalet byggmöten träffat övriga parter, till exempel leverantörer för nätverk, möbler, snickerier och byggledare etc. En viktig samverkan som har inneburit att vi har kunnat styra och planera vår leverans så att installationen kunde ske på ett mycket effektivt och smidigt sätt. Inte minst med tanke på att det i detta projekt har varit en hel del specialbyggda möbler och lösningar. Bland annat har vi byggt in skärmar i möbler så att det ska se ut som att de svävar och “gömt” högtalare bakom gardiner.

I augusti 2023 kunde Cirio flytta in i sina nya, otroligt snygga lokaler. Resultatet blev riktigt, riktigt bra och för att allting ska flyta på och fungera optimalt bistår vi även Cirio med service och support för att säkerställa full effekt av deras teknik för digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.