Ny VD Logic IT

Ny VD när Logic IT går in i nästa tillväxtfas

Pressmeddelande

2023-03-05

David Reutergårdh tar från och med maj över som VD på Logic IT. Han efterträder Sebastian Lindström som sedan 2021 framgångsrikt drivit bolaget med en stark tillväxt.

Logic IT är en av branschens snabbast växande bolag inom lösningar för digitala möten och har sedan starten fördubblat sin omsättning varje år. Nu går bolaget in i en ny expansiv fas där fortsatt lönsam tillväxt står i fokus. I maj tillträder David Reutergårdh som VD för att driva bolaget vidare in i nästa fas.

- Jag känner mig hedrad att få förtroendet att leda Logic IT som jag ser väldigt mycket fram emot. Med mina tidigare erfarenheter av försäljning i allmänhet och kundfokus i synnerhet känner jag att det här kommer att bli en riktigt spännande resa tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Logic IT, säger David Reutergårdh.

David Reutergårdh har lång erfarenhet av att leda och utveckla säljorganisationer och driva bolag i konkurrensutsatta branscher, där det har ställts krav på att vara innovativ och tänka annorlunda. Tidigare har han bland annat varit expansionschef, VD och partner på MediaMarkt Heron City och Försäljningschef på Electrolux, som han närmast kommer ifrån.

- Med David i spetsen kommer vi att få en karismatisk person och erfaren ledare som passar perfekt för att utveckla Logic IT ytterligare för att ta bolaget till nästa nivå. Jag vill också rikta ett stort tack till Sebastian Lindström som varit med och gjort Logic IT till en etablerad AV-återförsäljare, säger Per Apelgren, styrelseordförande på Logic IT.

Sebastian Lindström har som VD för Logic IT sedan 2021 varit med och byggt upp verksamheten som idag består av 33 medarbetare och med en omsättning på över 118 miljoner SEK under 2022.

- Det har varit en kul resa att vara med och etablera Logic IT som en av de ledande AV-specialisterna i Sverige. Det ska bli spännande att följa den fortsatta tillväxten nu när jag växlar över stafettpinnen till David som får förmånen att jobba vidare med en riktig kompetent och stark organisation, säger Sebastian Lindström.


Om Logic IT

Logic IT är en helhetsleverantör inom AV och IT som hjälper företag och organisationer att utveckla sina digitala mötesytor och arbetsplatser med medarbetarnas trivsel och produktivitet, samt naturens begränsade resurser i fokus.

Med rätt tekniska lösningar för digitala möten blir medarbetarna effektiva och produktiva, oavsett var de arbetar ifrån. Att kunna fokusera på mötesinnehållet och verksamheten, i stället för att lägga tid på tekniken, ger stora vinster och skapar förutsättningar för hållbarhet, både för företaget, medarbetaren och miljön.

 

För mer information: 

Linda Rangstad, Marknadschef Logic IT 
linda.rangstad@logicit.se
+4673-924 94 59 

Per Apelgren, Styrelseordförande Logic IT 
per.apelgren@logicit.se
+4670-552 60 60

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE