Jonas Sundkvist, Magnus Eriksson, Fredrik Pürkner

Två Gaseller blir tre! Magnus Eriksson, tidigare JML, ny delägare i Logic IT

Pressmeddelande

2021-02-22

Logic IT stärker upp laget med ny delägare och styrelseledamot.

Stockholm– 21-02-22 – Idag meddelar Logic IT att Magnus Eriksson, tidigare en av grundarna och VD till JML-system (ett flerfaldigt Gasellföretag), går in som ny delägare och styrelseledamot i Logic IT. Logic IT grundades 2019 av Jonas Sundkvist och Fredrik Pürkner, som var två av Portal grundarna, även dem flerfaldiga Gasellvinnare. 

”Att få in Magnus i bolaget innebär nya möjligheter för oss i vår fortsatta tillväxtresa. Magnus har ett fantastiskt track-record inom AV-branschen som tidigare VD och medgrundare för JML. Med Magnus får vi in en superentreprenör med stort strategiskt tänk. För våra kunder innebär det här att vi fortsätter att utveckla bolaget för att ligga i framkant när det gäller teknik och lösningar för det digitala mötet.” - säger Fredrik Pürkner, Medgrundare & VD på Logic IT. 

”Jag sålde mitt och min brors livsverk JML-system i slutet av 2017. Yrkesmässigt har jag saknat den stora glädjen och energin som jag hade då jag drev JML.

Jag har nu hittat exakt det vi hade inom mitt gamla bolag, massor av energi, driv och viljan att vinna. Dessutom är Logic IT ett bolag som vill utveckla och driva tekniken i branschen. Vara det ledande och självklara valet inom sitt område. Det bolaget alla andra försöker följa efter. Jag har efter drygt tre år hittat hem och vi ska nu utveckla tekniken för framtiden.” - säger Magnus Eriksson, ny delägare och styrelseledamot i Logic IT.

Kort om Logic IT:
Logic IT är en helhetsleverantör för digitala mötesmiljöer till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom hög kompetens inom AV & IT. Våra lösningar skapar hållbarhet för miljön, företaget och medarbetaren. Vi skapar rätt förutsättningar oavsett var mötet utgår ifrån såsom konferensrummet, hem- och kontorsarbetsplatsen samt resan. Bolaget har 9 anställda och har kontor i Stockholm. 2020 som var första verksamhetsåret uppgick omsättningen till 31 miljoner kronor.

Mer information

Fredrik Pürkner
VD Logic IT
0709152217
fredrik.purkner@logicit.se

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

Välj oss som er partner för professionella digitala mötesupplevelser.

KOMPETENS

HÅLLBARHET

ENGAGEMANG

GLÄDJE