Account Manager Logic IT

Account Manager

Stockholm

Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse 

Har du erfarenhet av försäljning inom IT eller AV och vill jobba på ett av branschens snabbast växande bolag?

V växer kraftigt och söker därför nu efter nya stjärnor till vårt säljteam som är vill hänga med på en spännande resa tillsammans med oss. 

Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser, ett område med mycket hög efterfrågan. Vi är en helhetsleverantör som designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Som bolag är vi inne i en kraftigt tillväxt och behöver därför förstärka vår säljorganisation med ytterligare en Account Manager. Vi söker dig som gillar att utmana dig själv och gillar att kliva ur komfortzonen för att växa som individ - för då växer även vi som företag! 

Om tjänsten

Som Account Manager på Logic IT är ditt främsta mål att jobba för att vi ska vara våra kunders bästa leverantör. Du ansvarar primärt för företagskunder med 50 - 500 anställda där du bearbetar och inspirerar relevanta beslutsfattare. Med proaktiva insatser bearbetar och utvecklar du relationen med både nya och befintliga kunder.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden: 

  • Kartlägga affärsmöjligheter och nyckelpersoner hos både nya och befintliga kunder

  • Utveckla befintliga kunder och bredda dem inom vårt erbjudande

  • Med en hög aktivitet verka för att förbättra dina affärsrelationer

  • Delta på relevanta utbildningar från våra strategiska leverantörer och internt 

Om dig

Vi söker dig som har förmågan att bygga varaktiga relationer och skapa långsiktiga affärer. För att lyckas med det tror vi att du är en god kommunikatör med hög social kompetens. Då vi är ett tillväxtbolag behöver du ha en stark egen drivkraft för att kunna driva dina egna säljprocesser från start till mål. Till din hjälp har du ett erfaret och professionellt team och du rapporterar till försäljningschef.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • erfarenhet av B2B-försäljning inom IT- eller AV

  • B-körkort och tillgång till egen bil

  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag! 

Placeringsort

Stockholm

Anställningsform

Heltid

Tillträde

Efter överenskommelse