Systemarkitekt/programmerare

Systemarkitekt/ programmerare

Stockholm

Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du jobba i framkant med den senaste tekniken inom Pro-AV och hjälpa företag att utveckla sina digitala mötesplatser?

Om svaret är JA och du dessutom vill jobba med branschens bästa kollegor på en rolig arbetsplats - då ska du kolla in denna tjänst!

Logic IT är en helhetsleverantör av produkter och lösningar för olika typer av digitala mötesytor. Vi designar, levererar och installerar teknik i t ex konferens- och mötesrum, utbildnings- och hörsalar, studios och scener hos medelstora och stora företag och organisationer, främst inom Sverige men även i Europa.  

Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en systemarkitekt/programmerare som kan hjälpa våra kunder att skapa rätt förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser, oavsett var mötesdeltagarna befinner sig eller var mötet utgår ifrån.

Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete och som vill jobba på ett framgångsrikt och snabbväxande företag med hög fart och som vill utvecklas i din yrkesroll. Hos oss behöver du inte kunna allt när du börjar, men intresset och viljan att utveckla din egen kompetens för att kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder behöver du ha för att trivas i denna roll hos oss.

Om tjänsten

Som systemarkitekt/programmerare hos oss kommer du att, tillsammans med kundansvarig säljare, jobba både med design och presale av den tekniska lösningen samt konfiguration och programmering av vald lösning. Du kommer att vara en av våra rådgivande experter, både intern och externt, för att säkerställa att våra kunder får den bästa tekniska lösningen. Ibland kan det finnas möjlighet att resa till våra kunder, både inom Sverige och globalt.

Om dig

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är bekväm med att vara ute hos våra kunder och tycker om att leverera service på en hög nivå. Du är bra på att kommunicera och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering av Pro AV-teknik

  • vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar

  • ett stort tekniskt intresse

  • B-körkort

  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har kunskaper inom:

  • Dante

  • DSP-programmering

  • Crestron-programmering

  • Systemdesign

  • D-tools

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop. 

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.  

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner. 

Sök jobbet!

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten genom att skicka ditt CV till rekrytering@logicit.se så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten får du mer än gärna kontakta André Wilstrand, CTO på 070-962 90 05.

Placeringsort

Stockholm

Anställningsform

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse