Impressio AB och Logic IT

Logic IT stärker sin position ytterligare - övertar AV-verksamheten av Impressio

Pressmeddelande

2024-01-02

Den 21 december 2023 har Logic IT i Stockholm AB tecknat avtal med Impressio Sweden AB om en överlåtelse av den del av verksamheten som rör AV. 

Avtalet trädde i kraft 1 januari 2024 och innebär att Logic IT stärker sin position på marknaden som ett av Sveriges snabbast växande bolag inom digitala möten och AV.

Logic IT har sedan starten 2019 fördubblat sin omsättning varje år. Med hög kompetens och stort fokus på hållbarhet hjälper Logic IT företag och organisationer att utveckla sina mötesytor för att kunna skapa förutsättningar för professionella möten med hjälp av rätt teknik. 

- Logic IT är en aktör som enligt mig har precis rätt värderingar och jag ser dem som en mycket bra match med hur vi på Impressio har jobbat tidigare. Jag är övertygad om att Logic IT kommer att vara rätt partner för alla befintliga kunder till Impressio gällande AV och digitala möten framöver, säger Joacim Lingman, tidgare VD på Impressio Sweden AB.

Joacim Lingman, samt övrig personal som jobbat med AV-lösningarna på Impressio, kommer fortsatt att vara en del av Logic IT. Det betyder att Logic IT inte bara stärker sin position på marknaden, utan även teamet med fler medarbetare med specialistkompetens.

- Tillväxtresan på Logic IT fortsätter och vi tar med varm hand emot både kunder och medarbetare från Impressio till oss. Vår ambition är att vara våra kunders bästa leverantör och vi ser fram emot att få jobba vidare med Impressios kunder och fortsätta hjälpa dem att skapa förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser, säger David Reutergårdh, VD Logic IT.


Om Logic IT

Logic IT är en helhetsleverantör inom AV och IT som hjälper företag och organisationer att utveckla sina digitala mötesytor och arbetsplatser med medarbetarnas trivsel och produktivitet, samt naturens begränsade resurser i fokus.

Med rätt tekniska lösningar för digitala möten blir medarbetarna effektiva och produktiva, oavsett var de arbetar ifrån. Att kunna fokusera på mötesinnehållet och verksamheten, i stället för att lägga tid på tekniken, ger stora vinster och skapar förutsättningar för hållbarhet, både för företaget, medarbetaren och miljön.

För mer information:

David Reutergårdh, VD Logic IT 
david.reutergardh@logicit.se
+4673-885 77 35

Linda Rangstad, Marknadschef Logic IT 
linda.rangstad@logicit.se
+4673-924 94 59 

Choose us as your partner for professional digital meeting experiences.

COMPETENCE

SUSTAINABILITY

ENGAGEMENT

JOY

Choose us as your partner for professional digital meeting experiences.

Choose us as your partner for professional digital meeting experiences.

Choose us as your partner for professional digital meeting experiences.

COMPETENCE

SUSTAINABILITY

ENGAGEMENT

JOY